Szombat, 2024-05-04, 04:37
Üdvözöllek Vendég | RSS

Дерценська ЗОШ І-ІІІ ступенів

з угорською мовою навчання




14:54
Рішення про вибір професії повинно бути свідомим, вільним і прийматися самостійно

    

Фахівці Мукачівського районного центру зайнятості продовжують профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю. З метою ознайомлення учнів з алгоритмом вибору професій та розширенням знань про світ професій, для учнів 8-11 класів Дерценської школи 24 січня  проведено виїзний профорієнтаційний захід для молоді.

         На даному заході діти дізналися про професійно-важливі якості, властиві людям різних професій, розширили знання про світ професій та ознайомились з факторами, які впливають на вибір професії. Фахівець служби зайнятості інформувала учнів про надання послуг службою зайнятості з вибору професій, у тому числі з використанням психодіагностичного тестування в АРМ "ПрофКонсультант" та за міжнародною тестовою методикою "Magellano Університет" . Учні з великим задоволенням переглянули профорієнтаційні ролики про різні професії  та  зрозуміли, що остаточний вибір лише в їхніх руках, адже обираючи професію, вони обирають власну долю.

         До цього заходу долучився представник Державної прикордонної служби – заступник начальника відділу комплектування майор Олексій Манік. Він ознайомив учнів з вимогами до кандидатів на військову службу за контрактом, розповів про проходження навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, показав випускникам цікаві ролики про Держприкордонслужбу, їх навчальні заклади та перспективи працевлаштування на майбутнє.

         З педагогами  Дерценської школи проведено профінформаційний семінар,  на якому обговорено методи проведення цілеспрямованої роботи з  профорієнтації серед молоді. Адже від цього залежатиме з якими знаннями про майбутню професію і якою мотивацією до її оволодіння увійде випускник у подальше життя!

 

Megtekintések száma: 214 | Hozzáadta:: suli | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar
Keresés
Belépés
Naptár
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0